Irma Hulscher - Permanente Makeup

Meer dan 25 jaar ervaring

Geschiedenis

In januari 1980 opende Irma Hulscher haar schoonheidssalon L’Equipage in Amsterdam. Tien jaar later begon zij met de specialisatie Permanente Make-up. In 1991 opende zij haar tweede salon: Beauty Flash in Vinkeveen. In 1994 werd Irma genomineerd voor Schoonheidsspecialiste van het jaar!

Al snel bleek dat Permanente Make-up een veel gevraagde behandeling werd bij Irma. Om nog meer gespecialiseerd te zijn in deze behandeling volgde zij vele cursussen in Nederland, een opleiding in Munchen en vele cursussen in Amerika. Nog steeds volgt Irma cursussen op het gebied van permanente make-up om geheel up-to-date te blijven.

In 1997 stopte Irma definitief met de schoonheidssalon. 10 jaar lang voerde zij 5 dagen per week permanente make-up behandelingen uit. Irma werkt nu nog 2 dagen per week in de salon voor Permanente Make-up. Irma leidde verschillende specialistes op die ook werkzaam zijn in het instituut in Almere. In 1999 behaalde zij het STIVAS diploma voor Permanente Make-up in Nederland, waarvoor zij ook lesgaf op het ROC in Utrecht aan gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

Irma Hulscher is lid van:Irma Hulscher SPCP_LifetimeMember

  • American Academy for Micropigmentation
  • Europese Academy voor Permanente Make up
  • The Society of Permanent Cosmetic Professionals
  • De NSGP (Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten)
  • Trauma & Trans Stichting

 

Irma Bezoekt regelmatig congressen in o.a. Amerika en Korea om up to date te blijven…
Ook onze specialites worden regelmatig bijgeschoold in het buitenland. Zo profiteert u altijd van de nieuwste technieken en apparatuur die op dat moment mogelijk zijn!

Academie voor PMUlogo4

Vanaf 2000 startte Irma met het  regelmatig geven van verschillende Masterclassen en Workshops aan collega’s. September 2009 startte Irma de Academie voor Permanente Make-up in het nieuwe pand in Almere-Stad. Hier kunnen PMU-collega’s Master Classes volgen en zich verder in het vak specialiseren.

De Academie voor Permanente Make-up en Dermatografie  is de eerste en enige die voor dit vak ook een volledig eenjarige vakopleiding is gestart. Tijdens deze allround opleiding (25 lesdagen en 2 stagedagen)  komen werkelijk alle facetten van het vak aan de orde en wordt er stage gelopen. De cursisten die slagen, zijn specialistes met kwaliteit!
Meer over deze opleiding vindt u op: Academie voor PMU   De  PMU-specialist omgeving Amsterdam

NSGP

De Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten is opgericht door Irma Hulscher. Het doel van deze stichting is het in kaart brengen van permanente make-up specialisten die een hoog niveau hebben qua vakkennis en het uitoefenen van het PMU-vak. Zo kan de consument makkelijker een gedegen vakvrouw/-man vinden. De geregistreerde specialisten worden genoemd op de website: http://www.nsgp.nl/. De specialist die is aangesloten, ontvangt een registratienummer en een registratieschild (voor op het pand/in de zaak). Meer informatie?  info@nsgp.nl.

Irma Hulscher