Irma Hulscher - Permanente Makeup

Wenkbrauwen behandel informatie

Wenkbrauwen

Irma Hulscher is permanent make-up specialist sinds 1990 en gespecialiseerd in wenkbrauwen. Als geen ander ziet zij dagelijks dat veel vrouwen hun wenkbrauwen te dun en veelal fout hebben geëpileerd. Onze PMU-specialisten adviseren u graag bij het maken van de mooiste wenkbrauwen die bij uw gezicht passen. Voordat zij gaan werken, tekenen en bespreken zij de vorm. Op het moment dat u tevreden bent, starten zij op de tekening met pigmenteren. Zo krijgt u precies het model dat u wenst!

Verschillende technieken

Er zijn vele technieken om een wenkbrauw op te bouwen: schaduwtechniek bijvoorbeeld ziet eruit alsof er met een zacht potloodje de wenkbrauw is in geschaduwd. Geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun ‘begroeid’.

Hairstroketechniek is het tekenen van hele dunne haartjes, dit kan met verschillende naalden. Dit kan bij elk huidtype.

De penseeltechniek is redelijk nieuw in Nederland. Het is een speciaal flexibel naaldje. Met deze techniek worden ook hele dunne haartjes getekend, vooral geschikt voor een dunne, gevoelige, Aziatische en mannenhuid.

Wilt u zelf meer lezen over wenkbrauwen? Dan is het boekje ‘Alles over Wenkbrauwen’ een aanrader! “Vrouwen beginnen vaak samen met vriendinnen, zo rond hun 15de jaar, met epileren van hun wenkbrauwen. Op een of andere manier voelen zij instinctief aan dat je daar veel mee kunt bereiken! Niet alleen om je make-up mooier of makkelijker te kunnen aanbrengen, maar onbewust communiceer je enorm veel met je wenkbrauwen. En dat communiceren naar de ‘buitenwereld’ begint behoorlijk actief te worden aan het begin van de puberteit”…..

Een mooie vorm in de wenkbrauw krijgen én houden is ‘bijna’ een kunst!

Graag wil ik je zoveel mogelijk over wenkbrauwen vertellen, omdat het de uitstraling en uitdrukking in je gezicht zo gigantisch kan veranderen! De Amerikanen noemen het gepast: Brow Power!” (Dit is een openingsstukje uit het boek ‘Alles over wenkbrauwen’)

In dit mooie boek staan o.a. oefeningen, vele full colour foto’s, tips, wetenswaardigheden over de wenkbrauwen, ontdek je eigen gezichtsvorm, welke wenkbrauw past daar het best bij?, hoe teken en epileer je professioneel je wenkbrauwen?

Wilt u ook mooie wenkbrauwen? U kunt het boek hier bestellen. (14,95)

Eens per jaar sturen wij onze klanten een luxe Nieuwsbrief, wilt u deze ook ontvangen? Indien u nog geen klant bent, kunt u uw adresgegevens doormailen naar: info@hulschercosmetics.nl met als onderwerp: ‘Aanvraag Nieuwsbrief Irma Hulscher’

Hieronder een voorbeeld van fijne hairstrokes. Met deze hairstrokestechniek kunnen wij het natuurlijke 3-D effect realiseren. Linker wenkbrauw voor3-D Hairstrokes